„Az Excel diagram varázslója nagyszerű dolog. De biztos, hogy a raktáros srácok is értenek hozzá?”

Egyedi webes alkalmazás fejlesztése. Csak az Öné lesz!

Igen, vannak az Excel táblázatok a szabadságok nyilvántartására. Van egy munkalap a gyártási költségek kalkulációjára is. Egy másikban a vevők –email címeit tartjuk nyilván, akik a tavalyi rendezvényen iratkoztak fel…

Na nem! Napnál világosabb, ha Önnek webes admin felülete van, webáruházban történik a termékek értékesítésnek nagy része, ezen webes felületekkel dolgoznak a munkatársai, akkor itt a helye az egyéb ügyviteli feladatok végzésnek is.
A kulcs az integráció. Segítünk abban, hogy az alaprendszereit egyéni igények szerint bővíthesse annak érdekében, hogy ne kelljen Excel táblázatokkal, különböző programokkal dolgoznia.
Cégem, a radírSoft az ilyen webes alkalmazások fejlesztésének specialistája.

Készítettünk már disztribúcó nyilvántartó rendszert a Carlsberg Hungary Kft. számára, amelyet 30 területi képviselő használt mobil webes eszközökről. Médiafigyelő és archiváló rendszert a Gy&K Kft. részére, vámkezelési folyamatkezelő rendszert a Szentex Kft. számára, vagy teljes szerviz logisztikai rendszert Hunet Számítástechnika Kft részére.
Nagy Honlap Átalakítás
Nagyhonlapatalakitas.hu 2009-2024. | Bemutatja a Következő Opció Kft. és a radirSoft, Közreműködő: Branding.hu| Radócz Gábor, Minden jog fenttarva.